Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Саудівська Аравія зацікавлена в покупці російського енергообладнання

Четвер, 02 листопада 2017 10:54

Саудівська Аравія зацікавлена у співпраці з РФ у сфері електроенергетики, зокрема у використанні російського енергообладнання, і допускає в майбутньому можливість локалізації російських технологій на своїй території, повідомив РИА Новости глава Асоціації ділових партнерів по співпраці з королівством (РОСА) Андрій Тарасов, пише РИА Новости.

Він зазначив, що перспективи співпраці в цьому напрямку обговорювалися в рамках візиту російської бізнес-місії до Саудівської Аравії 1-2 листопада. У ній беруть участь близько 50 компаній РФ.

"Саудівські колеги дуже зацікавлені в роботі з нами, тому що наша продукція, та, яку ми представляли, у неї, скажімо так, є аналоги в світі, але немає аналогів за ціною. Якщо брати такі компанії, як Siemens, то наша продукція відсотків на 15 дешевше. Тому саудівським колегам було б набагато вигідніше працювати з нами, і вони, в принципі, готові до цього ", - сказав Тарасов.

"У середу ми провели дуже цікаву зустріч з Saudi Electric Company ..., де представили низку своїх компаній, які хотіли б працювати в Саудівській Аравії, поставляти свою продукцію, але поки не мають необхідної для цього реєстрації, як комерційної, так і самої Saudi Electric Company ", - також повідомив глава РОСА.

Він зазначив, що мова, зокрема, йде про таку компанію, як Московський завод "Ізолятор", який випускає високовольтні вводи для трансформаторів. "Вони, на жаль, довго дуже не можуть вийти на ринок, хоча працюють з багатьма: з Південною Кореєю, Голландією, Туреччиною", - зазначив Тарасов. Він пояснив, що Саудівська Аравія купує дуже багато трансформаторів за кордоном, своїх не виробляє. Але для того, щоб, наприклад, королівство могло закупити в Туреччині або в Голландії трансформатори з російськими уведеннями, компанії "Ізолятор" необхідне узгодження Saudi Electric Company. "Ми сподіваємося його домогтися найближчим часом", - зазначив глава асоціації.

Saudi Electric Company також висловила бажання надалі локалізувати виробництво трансформаторів в Саудівській Аравії, додав він.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%