Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Назарбаєв запустив дрібновузлове виробництво китайського кросовера в Костанаї, Казахстан

Четвер, 09 листопада 2017 11:37

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запустив дрібновузлове виробництво китайського кросовера JACS3 на заводі "СариаркаАвтоПром" в Костанаї. Про це повідомили в прес-службі компанії AllurGroup, передає Today.kz.

"На автовиробничому заводі "СариаркаАвтоПром" запущена модернізована виробнича лінія для випуску автомобілів без рамної конструкції методом CKD зі зварюванням і фарбуванням кузова. Перший автомобіль, який буде збиратися на даній лінії з використанням технології "монокок"- кросовер JACS3. Запуск лінії був здійснений в рамках візиту на завод Президента Казахстану ", - йдеться в повідомленні.

8 листопада Глава держави відвідав Костанайський автомобільний завод "СариаркаАвтоПром", що входить до складу AllurGroup. Президенту була представлена ​​лінійка автомобілів Костанайського виробництва брендів JAC, Peugeot, Iveco і модельний ряд електромобілів JAC.

В рамках візиту Президента підписано інвестиційну угоду між China National Vehicles Import & Export Corporation і акціонерами Костанайської компанії про придбання 51 відсотку акцій АТ "ГК" Алюр ".

Ця угода є однією з 50-ти стратегічних пріоритетних угод між Казахстаном і Китаєм.

Крім угоди про продаж акцій китайської компанії був підписаний договір про взаємне співробітництво між ТзОВ "САП" і АК "Узавтосаноат". В рамках цього договору будуть розвиватися імпортно-експортні відносини, реалізація спільних проектів, а так само буде розглянута можливість створення спільного підприємства для модернізації технічної бази підприємств автомобільного сектора Казахстану.

Так само був підписаний меморандум про співпрацю між China National Vehicles Import & Export Corporation, ТОО "СариаркаАвтоПром" і АТ "Експортна Страхова Компанія Kazakhexport про співпрацю, результатом якого буде ексклюзивне право ТОО "САП" на виробництво автомобілів JAC для ринку Російської Федерації.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%