Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У ЮКО запущена програма RIC ON EXPORT, Казахстан

Вівторок, 21 листопада 2017 14:41

Основна мета - розвиток експортного потенціалу сільгоспвиробників регіону.

Між акіматом Південно-Казахстанської області та оптово-роздрібним комплексом «Фудсіб» міста Новосибірськ підписаний меморандум про співпрацю. Ключова мета програми - розвиток експортного потенціалу сільськогосподарських товаровиробників Південно-казахстанської області. Ця угода була підписана на церемонії відкриття торгового плодоовочевого оптово-роздрібного комплексу «Фудсіб», в місті Новосибірськ, пише Кapital.kz.

У заході за дорученням акіма області взяли участь секретар Південно-Казахстанської обласного масліхатів К. Балабі, директора МФО «Ирис» Д. Арингазін, генеральний директор транспортно-логістичної зони Е. Бектаєв і начальник виробництва ТОВ «Ордабаси кус» Б.Жумаханов.

Відзначимо, що візит, організований з метою розвитку торгово-економічних відносин між двома країнами виявився плідним. Регіональним інвестиційним центром «Онтустiк» запущена програма «RIC ON EXPORT».

В даний час, плануються перші поставки в місто Новосибірськ сільгосппродукції, виробленої в Південному Казахстані. Разом з тим, сформована робоча група для надання підтримки та комплексних послуг, профінансованих сільгосптоваровиробників в організації експорту продукції в Російську Федерацію.

Варто зазначити, що в рамках Програми розвитку експортного потенціалу сільськогосподарських товаровиробників області, РІЦ «Онтустiк» організована регулярна виставка-ярмарок «RIC ON KORME», за участю профінансованих сільгосптоваровиробників.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%