Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

1,7 мільйона росіян обмежені у виїзді через борги

П'ятниця, 29 грудня 2017 13:47

Близько 1,7 мільйона росіян обмежені у виїзді за кордон через борги та не зможуть виїхати за кордон у свята, якщо не розплатяться, повідомили РИА Новости в Федеральній службі судових приставів (ФССП) Росії.

"Станом на 22 грудня діє близько 1,7 мільйона постанов про тимчасове обмеження на виїзд боржника з РФ", - повідомили у відомстві.

Пристави зазначають ефективність цього заходу: в результаті застосування тимчасового обмеження на виїзд боржників з РФ за 11 місяців 2017 року в межах 1,2 мільйона виконавчих проваджень боржниками були повністю або частково виконані зобов'язання по виконавчим провадженням на суму 56,1 мільярда рублів.

Раніше ФССП повідомила, що пристави будуть чергувати в будівлях великих міжнародних аеропортів з 29 грудня по 9 січня. У разі виникнення складнощів з вильотом за кордон через борги співробітники служби консультуватимуть за допомогою сервісу "Банк даних виконавчих проваджень".

ФССП Росії рекомендує громадянам, які планують закордонну поїздку, завчасно, не менше ніж за 10 днів, перевірити себе на наявність виконавчих проваджень та при необхідності провести своєчасну оплату. Крім того, в період свят працюватимуть телефони гарячої лінії в кожному територіальному органі та в центральному апараті ФССП Росії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%