Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Алмати склали чек-лист для туристів

Понеділок, 12 лютого 2018 17:27

Три дні на знайомство. Туристський інформаційний центр міста Алмати розробив новий турпродукт Almaty72 - проект для туристів і мандрівників, які відвідують Алмати на період до 72 годин і більше. Про це центру ділової інформації Kapital.kz повідомили в прес-службі VisitAlmaty.

Кожен турист, який прибуває в Алмати, отримує універсальний чек-лист - рекомендований список справ, щоб ближче познайомитися з містом. В чек-лист увійшли головні визначні пам'ятки Алмати каток «Медеу», гірськолижний курорт «Шимбулак», Зелений базар, музеї та інші знакові місця міста.

Туристам також пропонується продегустувати страви казахської національної кухні, спробувати алматинский апорт і багато іншого.

Брошура вкладається в паспорт мандрівника під час перетину прикордонно-митного контролю. Крім того, чек-лист поширюється безкоштовно на залізничних вокзалах, інформаційних стійках VisitAlmaty і в більш ніж 40-точках партнерах центру.

Туристський інформаційний центр, створений при Управлінні туризму і зовнішніх зв'язків м.Алмати, організований за стандартами DMO (Destination Management Organization). У його завдання входить просування туристичного потенціалу міста та залучення туристів. Разом з тим VisitAlmaty є дослідницьким центром в галузі туризму.

Директор ТИЦ VisitAlmaty Каміла Лукпанова зазначила, що в минулому році проведено дослідження конкурентоспроможності та перспективи розвитку сфери туризму міста Алмати. Його підсумком стала розробка проекту під назвою «100 кроків», в якому вироблені ряд рекомендацій і конкретних дій для всіх гравців туристичного ринку.

«Це послідовні кроки, які необхідні для розвитку туризму, починаючи від складання маркетингового плану з просування Алмати, закінчуючи поліпшенням сервісу аеропорту, залізничних та авто вокзалів. Ми провели повну інвентаризацію більш ніж 30 000 туристичних об'єктів Алмати та Алматинської агломерації, внесли їх в базу. Вивчили світові рейтинги, переймаємо досвід розвинених туристських дестинацій », - повідомила Каміла Лукпанова.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%