Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Директор РЕЦ розповіла про інтерес іноземців до продукції Made in Russia

П'ятниця, 16 лютого 2018 10:56

Іноземні споживачі проявляють великий інтерес до продукції під брендом Made in Russia від машинобудування до харчової продукції, розповіла в інтерв'ю РИА Новости директор Російського експортного центру (РЕЦ) із зовнішніх зв'язків і комунікацій Віра Подгузова в кулуарах Російського інвестиційного форуму в Сочі.

Вона нагадала, що в кінці грудня РЕЦ запустив електронний каталог експортної продукції з Росії під брендом Made in Russia. Він знаходиться за адресою madeinrussia.com.

"На даний момент ми отримали досить багато запитів з-за кордону, каталог активно використовується. Нам приходять запити з різних країн: це й Азія, і Африка, і Південна Америка. Запити стосуються продукції з різних галузей: від харчової промисловості до машинобудування", - повідомила співрозмовниця агентства.

"На кінець року на порталі було 74 виробники. Усі вони розміщені на нашому ресурсі, де можна знайти інформацію про них і контакти. Таким чином, потенційний іноземний споживач може зв'язатися з компанією як безпосередньо, так і через єдине вікно РЕЦ. Цей майданчик сегмента B2B ", - пояснила Подгузова.

Проект Made in Russia був запущений в 2017 році, його завдання - підвищити впізнаваність російських брендів і продукції за кордоном. Він передбачає рекламне та інформаційний супровід експортної продукції, маркетингові дослідження позиціювання російських товарів на міжнародних ринках.

МІА "Росія сьогодні" є генеральним інформаційним партнером Російського інвестиційного форуму. Агентство економічної інформації "Прайм" медіагрупи "Росія сьогодні" виступає інформаційним партнером.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%