Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казахстан співпрацюватиме з Південною Кореєю у сфері нових технологій

Вівторок, 13 березня 2018 16:19

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв провів зустріч зі спікером Національної Асамблеї Республіки Корея Чон Се Гюном. Про це повідомляє прес-служба АКОРД. Під час зустрічі глава Казахстану відзначив розвиток торгово-економічних відносин між Казахстаном і Південною Кореєю і висловив зацікавленість в їх подальшому поглибленні, пише kapital.kz.

Крім того, Назарбаєв акцентував увагу на важливості зміцнення і розвитку міжпарламентських відносин Казахстану і Республіки Корея.

У свою чергу Чон Се Гюн подякував Нурсултану Назарбаєву за можливість зустрітися та обговорити питання двосторонніх відносин. Спікер Національної Асамблеї зазначив стрімкі темпи розвитку Астани та високо оцінив глобальні заходи, що відбулись в Казахстані - ​​міжнародній спеціалізованій виставці ЕКСПО-2017 і XXVIII Всесвітній зимовій Універсіаді.

Підкресливши стратегічний характер розвитку двосторонніх зв'язків, Чон Се Гюн висловив готовність Кореї стати партнером Казахстану в справі досягнення цілей Стратегії «Казахстан -2050».

Крім того, спікер Національної Асамблеї висловив подяку народу Казахстану країни за допомогу і надану підтримку етнічним корейцям, депортованим до Казахстану в 30-і роки минулого століття.

Також Чон Се Гюн розповів про результати проведеної зустрічі зі спікером мажилісу парламенту РК Нурланом Нігматуліним і підписання Угоди про співпрацю між парламентаріями двох країн.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%