Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У 2014р. зростання виробничого сектора у Великобританії випередить розвиток економіки

Понеділок, 02 грудня 2013 14:40

Виробництво Великобританії демонструє найкращі показники за останні 20 років.

The Guardian повідомляє, що Великобританія починає виходити з глибокої і тривалої рецесії. Про це свідчить відновлення Британського виробничого сектора. Експерти прогнозують, що зростання виробництва у 2014р. складе 2,7%. В економіці цей показник дорівнюватиме 2,4%.

Головний економіст Організації британських виробників, Лі Хоплі, повідомив, що виробництво має позитивні перспективи. Для багатьох компаній ці зміни будуть означати збільшення кількості співробітників і активізацію інвестиційної діяльності.

Лі Хоплі додав, що не варто розраховувати на стійке відновлення британського виробництва, оскільки світова економіка ще досить нестійка. Так, незважаючи на прогнозоване зростання виробництва в 2014р., до кінця 2013р. показники в цій галузі економіки знизяться на 0,1%, тоді як зростання економіки складе 1,4%.

Згідно з інформацією, яку надав Союз британської промисловості, основну роль у відновленні виробництва грають компанії-представники середнього бізнесу. Це підприємства з оборотом від £10млн. до £100млн., на яких зайнято від 50 до 499 співробітників.

У період з березня 2010р. по березень 2013р. представники середнього бізнесу створили 185 тис. робочих місць. Це в два рази більше, ніж великі британські корпорації. На даний момент ці підприємства поповнюють бюджет країни більш ніж на £ 300 млрд., а на виробництві зайнято 16% всієї робочої сили у Великобританії. Підтримка держави може забезпечити додаткові £20 млрд. прибутку до 2020 р. На сьогоднішній день кращі результати в галузі показало автомобілебудування і виробництво електроніки.

 

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%