Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Трамп вважає, що засланий в його штаб інформатор повинен був допомогти Клінтон виграти

Середа, 23 травня 2018 15:45

Президент США Дональд Трамп розповів у вівторок, що можливий інформатор в його передвиборчому штабі повинен був допомогти екс-держсекретареві Хілларі Клінтон здобути перемогу на президентських виборах в 2016 році. Відповідне повідомлення американський лідер опублікував в Twitter, передає УНН.

“Якщо людина, що з’явилася на самому ранньому етапі (початку) моєї (виборчої) кампанії, не була шпигуном, впровадженим туди попередньою адміністрацією (екс-президента Барака Обами) в політичних цілях, то яким чином така на вигляд велика сума грошей була заплачена за надані послуги — у багато разів вище, ніж зазвичай”, - написав він, закликавши “стежити за грошима”.

Американський лідер підкреслив, що “шпигун так і не розповів про змову (штабу Трампа) з Росією, тому що змови не було”. “Він був там тільки для того, щоб шпигувати в політичних цілях і допомогти криводушній Хілларі перемогти”, — зауважив президент.

За словами господаря Білого дому, він хоче переконатися в тому, що ФБР впроваджувало інформаторів в його передвиборний штаб в політичних цілях, в іншому випадку це стане національною ганьбою і безпрецедентним випадком в історії країни. “Ми хочемо переконатися, що їх (інформаторів) там не було. Чесно кажучи, я сподіваюся, що їх там не було”, — вказав Трамп у вівторок, помітивши, що дізнався з газет про якусь людину, якій платили за інформацію. Глава держави назвав це “ненормальною ситуацією”, яка може послабити довіру до інших політичних кампаній.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%