Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Google відкриє перший інформаційний центр в Азії

Середа, 11 грудня 2013 11:25

Кількість інтернет-користувачів в Азії стрімко збільшується

Американська корпорація відкриває перші офіси в Азії з метою зміцнити свої позиції в цьому регіоні. Центри будуть знаходитися в Тайвані і в Сінгапурі. Це обумовлено тим, що з часом населення Азії, яке становить більше половини всіх жителів планети, отримує доступ в інтернет. Про це пише BBC News.

Представники Google вважають, що інформаційні центри Азії забезпечать компанії більш швидкий і надійний доступ на азіатський інформаційний ринок. Крім того, спеціалізовані центри сприятимуть поширенню послуг серед інтернет-користувачів регіону.

Віц -президент інформаційних центрів Google, Джо Кава, називає поширення інтернету в Азії незвичайним явищем. З липня по вересень 2013р. більше 60 млн. жителів Азії вперше скористалися послугами мобільного інтернету.

Кава вважає, що швидкість поширення інтернету по території Азії буде продовжувати зростати, оскільки більшість людей, які до цих пір не мають доступу до мережі, проживають саме в цьому регіоні. Таким чином, Азія перетворюється на ключовий ринок для інтернет-компаній.

Найбільшою країною на інтернет-ринку є Китай. На даний час в країні проживає 500 млн. інтернет-користувачів. На другому місці після Китаю знаходиться Індія. За останні два роки кількість користувачів всесвітньої павутини в країні збільшилася вдвічі і досягла 200 млн. чоловік. Google повідомляє, що США витратили шість років для того, щоб домогтися аналогічного зростання.

Компанія повідомила, що планує інвестувати $600 млн. в довгострокову перспективу розвитку інформаційного центру Тайвані, найбільшого з двох існуючих на сьогоднішній день офісів в регіоні.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%