Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Банк Qazkom здасть банківську ліцензію, Казахстан

П'ятниця, 15 червня 2018 17:55

Як пише Sputnik, один з найбільших банків другого рівня в Казахстані АТ "Казкоммерцбанк" (Qazkom) здає банківську ліцензію при об'єднанні з АТ "Народний банк", повідомляє прес-служба фінансового інституту.

У повідомленні наголошується, що команди обох банків протягом тривалого часу ведуть практичну роботу по консолідації банківських операцій в Народний Банк, який забирає всі активи та зобов'язання перед клієнтами та контрагентами Qazkom.

14 червня 2018 року в Алмати відбулися позачергові загальні збори акціонерів Казкоммерцбанка, на якому прийнято рішення про добровільне звернення до Національного Банку Республіки Казахстан із заявою про припинення дії ліцензії Казкоммерцбанка на проведення банківських та інших операцій і діяльності на ринку цінних паперів №1.2.16 / 222 / 32 від 2 грудня 2014 року в протягом 30 календарних днів після підписання передавального акта між Казкоммерцбанком і Народним Банком.

Юридичним оформленням передачі Народному Банку всіх прав і зобов'язань Казкоммерцбанка буде підписання передавального акта. Раніше банк отримав дозвіл Нацбанку на проведення добровільної реорганізації Казкоммерцбанка шляхом його приєднання до Народного Банку.

Казкоммерцбанк доводить до відома всіх зацікавлених осіб про продовження стандартної банківської діяльності в колишньому режимі до дати підписання вищезгаданого передавального акта. Після цієї дати виконання всіх прав і зобов'язань Qazkom перейде до Halyk Bank, який продовжить обслуговувати клієнтів і працювати з партнерами Qazkom в колишньому режимі, зі збереженням бренду "Казкоммерцбанк / Qazkom" на певний період.

Як повідомлялося раніше, рішення про добровільну реорганізацію Казкоммерцбанка в формі його приєднання до Народного банку було прийнято на річних загальних зборах акціонерів Казкоммерцбанка і спільних загальних зборах акціонерів Народного Банку і Казкоммерцбанка, що відбулися 20 квітня 2018 року.

Казкоммерцбанк і Народний Банк і далі будуть детально інформувати своїх клієнтів про найважливіші події інтеграції.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%