Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Новий проект KASE привернув стартап-компанії

П'ятниця, 22 червня 2018 11:47

З квітня 2018 роки для участі KASE Startup було подано 50 заяв від стартап-компаній. З них 10 приступили до подачі документів, а 4 компанії - ТОВ PACK MAN, ТОО Allavin, ТОВ «Підпиши Онлайн» і ТОВ Smart Production вже отримали допуск. Про це центру ділової інформації Kapital.kz повідомили в прес-службі біржі.

21 червня 2018 року АТ «Казахстанська фондова біржа» (KASE, Біржа) в Міжнародному технопарку IT-стартапів Astana Hub в м Астани провела презентацію майданчики KASE Startup.

«Одним з важливих елементів розвитку інфраструктури фінансування стартап-компаній є публічність, яка забезпечує комплексний доступ фондів прямих інвестицій і приватних інвесторів до інформації про стартап-компаніях. Завдяки напрацьованим за 25 років технологіям роботи з емітентами та інвесторами біржа сформувала оптимальні вимоги до стартап-компаній, які зацікавлені в залученні інвестицій в капітал », - йдеться в повідомленні.

Половина з тих, що подали документи стартап-компаній відноситься до сфери IT, 20% - до фінансового сектору, 10% - до енергетики, 20% - до інших сфер. Два стартапу мають авторські права на свій продукт. Стартапи компанії знаходяться на різних етапах розвитку, але основна частина вже працює або перебуває на фінальній стадії запуску, а саме - 40% в експлуатації, 30% на стадії підготовки до введення в експлуатацію, 20% вже мають робочий прототип і 10% ведуть роботу над прототипом.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%