Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Зустріч Путіна і Трампа відбудеться наприкінці року в Вашингтоні

Середа, 25 липня 2018 10:50

Американська сторона запропонувала провести нову зустріч лідерів Росії та США Володимира Путіна і Дональда Трампа в кінці 2018 року в Вашингтоні, але робота по її підготовці поки не починалася. Про це заявив журналістам помічник президента Росії Юрій Ушаков, з посиланням на ТАСС передає УНН.

Він зазначив, що в ході зустрічі в Гельсінкі президенти двох країн погодилися на думці про корисність і необхідність продовження їх двосторонніх контактів.

"Саме в Гельсінкі питання про організацію майбутніх контактів не обговорювалося, але кілька днів по тому американська сторона вийшла з пропозицією про проведення наступного саміту у Вашингтоні в кінці поточного року. Ця пропозиція була передано помічником президента США з національної безпеки Джоном Болтоном, Трамп також неодноразово в своїх виступах торкався цього питання. Що стосується практичної підготовки нової зустрічі, то така робота поки ще не починалася", - заявив Ушаков.

При цьому вінв не виключив, що зустріч лідерів Росії та США може відбутися на полях саміту G20 в Аргентині або на інших міжнародних форумах, де Путін і Трамп братимуть участь.

Раніше повідомлялось, роботу над організацією другого саміту президентів США Дональда Трампа та РФ Володимира Путіна вже розпочато.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%