Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Otto і Quelle перестали приймати замовлення в Росії

П'ятниця, 27 липня 2018 10:57

Як пише INTERFAX.RU інтернет-магазини Quelle і Otto (входять в німецьку Otto Group) перестали приймати замовлення в Росії.

"Повідомляємо вас про те, що інтернет-магазин www.quelle.ru компанії ТОВ" Директ каталог сервіс "припиняє приймати замовлення з 25 липня 2018 року", - йдеться на сайті рітейлера. Всі замовлення, які надійшли до цієї дати, будуть доставлені клієнтам. Інтернет-магазин otto.ru перестав приймати замовлення 17 липня.

Про те, що ці магазини припиняють працювати в Росії, писав у квітні "Коммерсант" з посиланням на гендиректора Otto Group Russia Мартіна Ширера. Закриваються маркетплейси та в інших країнах - Otto Group сконцентрується на маркетплейсе Otto.de для німецькомовних країн, у тому числі, що в середньостроковій перспективі майданчик може вийти на міжнародний рівень.

"Директ каталог сервіс" (російська юрособа Otto Group, також володіє інтернет-магазинами witt.ru і bonprix.ru) продовжить працювати.

У 2015 році виручка компанії, за даними аналітичної системи "СПАРК-Інтерфакс", скоротилася на 9%, до 13,3 млрд рублів. Пізніших показників немає.

Виручка Otto Group від напрямку e-commerce в 2017-2018 фінансовому році (завершився в кінці лютого) склала 7,76 млрд євро (зростання на 10,9%).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%