Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Назвали головних претендетів на «Оскар»

П'ятниця, 03 серпня 2018 21:48

Американські критики склали список потенційних претендентів на "Оскар". Ці 11 стрічок ще не вийшли в прокат. За даними порталу USA Today, найкращим фільмом року можуть назвати режисерський дебют актора Бредлі Купера в мюзиклі "Зірка народилась", пише gazeta.ua

Зірковий кантрі співак Джексон Мейн знайомиться з маловідомою виконавицею Еллі. Допомогає дівчині досягнути успіху. Між героями народжуються почуття. Але Джексону Мейну стає важко сприймати кар'єрний ріст коханої на тлі його забуття, за сюжетом.

У головній ролях "Зірка народилась" знялися Бредлі Купер і Леді Гага. Головною умовою співачки на знімальному майданчику був спів наживо. "Зірка народилась" вчетверте з'явиться на кіноекранах. Три попередні екранізації мюзиклу 1937-го, 1954-го та 1976-го років обов'язково здобували "Оскар" хоча б в одній номінацій.

Критики також відзначили біографічну драму "Людина на Місяці" Демієна Шазелла з Районом Гослінгом у головній ролі. Стрічка розповідає про американського астронавта Ніла Армстронга — першої людини, яка в липні 1969 року ступила на поверхню Місяця.

Минулорічна володарка "Оскару" як "найкраща актриса" Емма Стоун в картині "Фаворитка" Йоргоса Лантімоса зіграла герцогиню Мальборо — придворну даму англійської королеви Анни. Історична драма розповість про інтриги при монаршому дворі поч. ХVIII ст. Світова прем'єра картина відбудеться на Венеціанському кінофестивалі у вересні.

В списку також є кримінальна драма "Вдови" англійця Стіва МакКвіна. 2014-го стрічка цього режисера "12 років рабства" отримала "Оскар" як "найкращий фільм".

Серед потенційних претендентів цього року називають комедію "Чи зможете мене пробачити?" з Меліссою МакКарті у головній ролі, кримінальну драму "Білий хлопець Ріу" з Меттью МакКонахі, "Гарний хлопчик" з Тімоті Шаламе, драму про матір і важкого сина-підлітка "Повернути Бена". Найкращий режисер 2014-го мексиканець Алфонсо Куарон готує прем'єру фільму "Рим".

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%