Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У НБУ створено Управління моніторингу пов’язаних з банками осіб

Вівторок, 02 червня 2015 14:28

У рамках комплексного підходу до визначення та розкриття бенефіціарних власників або значних акціонерів банківських установ у Національному банку України було створено Управління моніторингу пов’язаних з банками осіб. Новостворений підрозділ регулятора очолив Олександр Завадецький. Про це пише прес-служба регулятора.

Працівники новоствореного підрозділу здійснюватимуть управління процесом визначення бенефіціарних власників та зосередять свою діяльність на узагальненні інформації про пов’язаних з банком осіб, детальному розпізнанні схем уникнення, що використовуються банками, щоб приховати пов’язаних осіб, які зазначені в звітах про інспекційні перевірки, та зборі інформації про пов’язаних осіб банків.

Олександр Завадецький народився 16 липня 1975 року. У 1999 році він закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію спеціаліста з права. Вільно володіє англійською мовою.

Він розпочав трудову діяльність юрисконсультом у 1996 році, пізніше багато років очолював юридичний напрям у низці банківських установ. З 2006 до 2009 року Олександр Завадецький працював начальником юридичного відділу СП ТОВ «Драгон Капітал», вісім років працював в банківській системі.

Останні роки Олександр Завадецький займався адвокатською діяльністю, з 2009 р. і до призначення в Національний банк України він був засновником та директором ТОВ «Адвокатське бюро Завадецького».

2 червня 2015 р. Олександр Завадецький призначений начальником Управління моніторингу  пов’язаних з банками осіб Національного банку України.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%