Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Обсяг продажів IKEA в РФ за 2015-2016 фінрік виріс на 1%

Вівторок, 13 вересня 2016 14:46

Обсяг продажів однієї з найбільших в світі роздрібних мереж з торгівлі меблями IKEA в РФ в фінансовому році, що завершився 31 серпня, збільшився на 1% в порівнянні з попереднім фінансовим роком, повідомляє ПРАЙМ, посилаючись на прес-реліз компанії.

«Група компаній IKEA підводить підсумки чергового успішного року, протягом якого наші магазини відвідали 783 мільйона чоловік», - наводяться в повідомленні слова президента і генерального директора групи IKEA Петера Агнефьелля (Peter Agnefjall).

Загальний обсяг продажів компанії склав 34,2 мільярда євро, збільшившись в порівнянні з минулим роком на 7,1%. Зростання продажів з урахуванням валютних коливань склав 7,9%. Порівнянні продажі виросли на 4,8%.

«З 2016 фінансовому році ми приділили особливу увагу товарам для кухні, включаючи як приготування, так і споживання їжі. Проведена кампанія показала відмінні результати і була високо оцінена нашими відвідувачами», - вказує Агнефьелль.

Найбільш швидкозростаючим ринком для IKEA залишається Китай, поряд з Австралією, Канадою та Польщею. Німеччина зберігає позицію найбільшого ринку, США йде слідом з невеликим відривом. Розширення мережі IKEA здійснюється відповідно до графіка, і в наступному році планується відкриття перших магазинів в Індії та Сербії.

IKEA - найбільша в світі роздрібна мережа з торгівлі меблями і предметами домашнього вжитку, заснована в 1943 році в Швеції. Групі на кінець серпня 2015 року належить 328 магазинів в 28 країнах світу. На сьогоднішній день в 11 найбільших регіонах Росії відкриті 14 торгових центрів «Мега», до складу кожного з них входить магазин IKEA.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%