Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Samsung почав поставляти смартфони «Газпрому»

Четвер, 15 вересня 2016 15:38

Компанія Samsung почала поставляти «Газпрому» свої смартфони на захищеній операційній системі (ОС) і розраховує, що російські держоргани теж зацікавляться пристроями південнокорейського виробника. Про це в інтерв'ю ТАСС повідомив президент Samsung Electronics Сан Чжин Пак.

«Ми вже почали постачати наші пристрої в «Газпром», і, наскільки нам відомо, російський уряд також високо оцінив наш телефон за безпечні технології», - сказав він, додавши, що інтерес обумовлений високим ступенем захисту ОС Tizen.

Пак заявив, що російським урядовим установам «необхідні захищені апарати, а Galaxy на операційній системі Tizen виконаний з високим ступенем секретності».

Tizen - відкрита операційна система на базі Linux. Система пройшла державну сертифікацію за вимогами безпеки під ФСТЕК Росії. Перші рішення для корпоративного ринку Росії на базі Tizen були представлені в червні. Пак додав, що Мінкомзв'язку вже замовило у Samsung захищені смартфони.

Захищені смартфони необхідні держорганам для забезпечення конфіденційності інформації, що передається. Більш того, Мінекономрозвитку пропонує законодавчо заборонити чиновникам вести робочу переписку через додатки іноземних розробників - для цієї мети зараз тестуються захищені месенджери російських розробників.

Сан Чжин Пак нагадав, що Samsung є на російському ринку більше 25 років. «У нас дуже сильні позиції на російському ринку. Чесно скажу, останнім часом - нелегкий час для компанії. Але у нас немає ніяких намірів скорочувати частку або відмовлятися від російського ринку взагалі», - сказав він.

Компанія розраховує, в тому числі, посилити свої позиції за рахунок продажів нового смартфона Samsung Galaxy Note 7, зазначив Пак. Однак в даний час старт продажів цих пристроїв перенесений у зв'язку з проблемами в акумуляторних батареях. 2 вересня компанія оголосила, що масово відкликає Galaxy Note 7 по всьому світу.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%