Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

ФАС порушить справу проти влади Петербурга через логотип міста від «Студії Лебедєва»

Четвер, 01 грудня 2016 15:01

Управління Федеральної антимонопольної служби (УФАС) по Санкт-Петербургу протягом 10 днів має намір порушити антимонопольну справу проти комітету з туризму Санкт-Петербурга через договір на розробку логотипу міста зі «Студією Артемія Лебедєва». Про це йдеться в повідомленні УФАС - повідомляє RNS.

30 листопада УФАС отримало відповідь комітету на видане раніше попередження припинити договір зі «Студією Артемія Лебедєва» на розробку відповідного логотипу.

«У своєму листі комітет заявляє про неможливість розірвання зазначеного договору, так як на момент його укладення він діяв не як орган державної влади Петербурга, а як господарюючий суб'єкт. Таким чином, на думку комітету, положення Закону про захист конкуренції на той момент на нього не поширювалися», - йдеться в повідомленні.

Згідно із законом про захист конкуренції, в разі невиконання попередження регулятор приймає рішення порушити справу. До 14 грудня 2016 року Санкт-Петербурзьке УФАС повідомить, за якою статтею порушено справу, а також час і дату засідання комісії.

У жовтні санкт-петербурзьке УФАС видало комітету з розвитку туризму Санкт-Петербурга попередження про припинення договору на розробку логотипу міста зі «Студією Артемія Лебедєва». На думку регулятора, комітет створив дискримінаційні умови для інших учасників ринку, оскільки студія отримала доступ до інформації про необхідність розробки логотипу Петербурга в пріоритетному порядку. Згідно з угодою, «Студія Артемія Лебедєва» за завданням комітету розробила серію туристичних логотипів міста, а комітет прийняв роботи в повному обсязі і без зауважень. Тобто на момент підписання договору роботи вже були виконані.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%