Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Пєсков розповів про моніторинг подій в російській економіці

Понеділок, 27 лютого 2017 15:30

Адміністрація президента в постійному режимі веде моніторинг подій в економіці, це звичайна практика, не пов'язана з виборами 2018 року, сказав прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, пише РІА Новини.

«Адміністрація в постійному режимі, не тільки в контексті виборів, що наближаються чи віддалених, не тільки до виборів, а на постійній основі веде моніторинг ситуації в соціально-економічному плані, в плані виконання соціально-економічних зобов'язань, виявлення проблемних ситуацій», - сказав Пєсков журналістам.

Газета «Ведомости» в понеділок написала, що адміністрація президента починає щомісячний моніторинг ключових галузей економіки на предмет подій, здатних вплинути на суспільно-політичну та соціально-економічну обстановку в регіонах.

Пєсков зазначив, що подібний моніторинг ведеться з різних галузей, компаніям, які є системоутворюючими. «Ідея правильно викладена, але деталі абсолютно не відповідають дійсності: це не нова практика, це постійна практика, це складова частина роботи адміністрації президента», - сказав він.

Пєсков нагадав, що іноді подібними питаннями доводиться займатися і самому президенту РФ, наприклад, проблемами з невиплатами зарплат на тих чи інших підприємствах.

«Президент регулярно проводить зустрічі з представниками великого бізнесу. Він має можливість отримувати регулярно інформацію. Також керівництво адміністрації знаходиться в постійному робочому контакті ... Тому, повторюю, ніякої новизни тут немає», - уточнив Пєсков.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%