Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Президент США закликає чоловіків приділяти більше уваги здоров’ю

Вівторок, 13 червня 2017 16:40

На цьому тижні, оголошеного тижнем турботи про здоров’я чоловіків, Трамп знову нагадав про необхідність реформи системи охорони здоров’я.

У понеділок, в заяві з нагоди тижня, присвяченого здоров’ю чоловіків, яка проходить напередодні свята - Дня батьків - президент США Дональд Трамп закликав «всіх батьків, братів і синів зробити своє здоров’я і добре самопочуття пріоритетом, звернувши увагу на попередження захворювань і вивчення заходів, які необхідно вжити для продовження життя», пише Голос Америки.

В опублікованому прес-службою Білого дому заяві президента зазначається, що, незважаючи на розвиток технологій і прогрес в галузі охорони здоров'я, тривалість життя чоловіків становить майже на п'ять років менше, ніж жінок.

«Багато чоловіків рідше, ніж жінки, звертаються до лікаря. Кожен третій американський чоловік страждає від серцево-судинних захворювань, які є однією з основних причин чоловічої смертності », - йдеться в заяві глави Білого дому.

Президент закликав створити такий ринок послуг в сфері охорони здоров'я, який буде працювати і для чоловіків, і для жінок. На думку Трампа, «сучасна система не задовольняє потреби багатьох американців - як чоловіків, так і жінок». Як стверджує президент, мільйони людей змушені мати справу з «обмеженим вибором медичного страхування» і завищеними страховими виплатами.

«Відсутність бар'єрів для доступу до якісного медичного обслуговування є життєво важливим для здоров'я нашого суспільства», - заявив Трамп, зазначивши, що під час тижня, присвяченого здоров'ю чоловіків, увага приділяється освіті, поширенню інформації та поліпшенню обізнаності населення про вибір послуг охорони здоров'я.

«Завдяки цим реформам, а також цілеспрямованим зусиллям кожної людини, більша кількість чоловіків зможе уникнути щоденних хвилювань, пов'язаних із захворюваннями, які можна запобігти», - заявив глава Білого дому.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%