Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казахстанцям скасували візи до ОАЕ

Середа, 21 лютого 2018 11:38

Дітям будь-якого віку необхідно мати при собі паспорт, а у випадках різних прізвищ у дитини та одного з  батьків - свідоцтво про народження з перекладом на англійську.

Як пише Sputnik, посол Казахстану Кайрат Лама Шаріф розповів про процедуру проходження паспортного контролю в Об'єднаних Арабських Еміратах.

C 10 березня 2018 року громадяни Казахстану більше не будуть оформляти візу до ОАЕ.

Посол розповів, що влада Еміратів роз'яснили для казахстанських дипломатів процедуру проходження паспортного контролю і правила перебування казахстанців на території країни.

"Визначено ряд вимог, яких необхідно дотримуватися при плануванні поїздки та при проходженні контролю в аеропортах ОАЕ", - написав Кайрат Лама Шаріф на своїй сторінці в соцмережі.

При проходженні кордону необхідно надати паспорт співробітникові прикордонної служби, провести сканування сітківки очей, після чого ідентифікаційні дані будуть внесені в базу.

Дітям будь-якого віку обов'язково потрібно мати власний паспорт. У разі, якщо діти прилітають з батьками або з одним з батьків і мають різні прізвища, то для дитини після прильоту необхідно мати при собі оригінал свідоцтва про народження з перекладом на англійську мову. Переклад не вимагає нотаріального посвідчення.

Після внесення в базу ідентифікаційних даних громадянина надалі паспортний контроль можна пройти за допомогою системи E-Gate, яка прискорить процес без участі співробітника прикордонної служби.

В окремих випадках співробітники прикордонслужби мають право запросити наявність зворотного квитка, бронювання в готелі та інші додаткові відомості.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%